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Al The DS11 Duty Officer (Mr Collins) telephoned this evening
with the answer to your question to Mr Stewart about ROEs for
submarines outside the exclusion zone. It is that Rule 5 for
SSNs was already in force. The current version of the Rule
ends with the words ' ... and may be attacked.' In other
words there has been no change in the situation. Mr Stewart
will be confirming this in writing.

25 I hope the above makes sense - I do not have the relevant

papers.
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